NSK Ekiden

Afgelopen 26 april vond het NSK Ekiden weer plaats en deze keer organiseerden wij het zelf in het mooie Eindhoven. Het NSK Ekiden is een estafettewedstrijd waar in totaal een marathon afgelegd moet worden, verdeeld over 6 etappes van 5, 10 en 7.2 km. Dit jaar werd er in het Philip de Jonghpark gestreden om het team dat zich studentenkampioen Ekiden 2019 mocht noemen.

Namens Asterix liepen er 3 teams, waarvan er één team liep voor het mannenklassement, één team voor het vrouwenklassement en een team voor het mix-klassement. In het mannenklassement eindigde Asterix en de sexy Beesten, bestaande uit Harry (die 2 etappes liep), Ramon, Joran, Anne en John, op een 5e plaats. In het vrouwenklassement eindigde De Walhalla's, bestaande uit Iris v S., Henriëtte, Mirna, Iris H, Vera en Inge op een verdienstelijke 2e plek. Tot slot mocht Astermix, een team bestaande uit Anne, Finn, Carmen, Tom, Eline en Willem, zich in het mix-klassement studentenkampioen Ekiden 2019 noemen! Zij gingen met een mooie gouden medaille naar huis.

Na deze inspanning was het tijd voor de welverdiende ontspanning. Er werd gegeten in het nabijgelegen Urban Sport Park waarna er op Stratumseind nog tot in de late uurtjes door werd gefeest.

  • Example
  • Example
  • Example
  • Example
  • Example
  • Example
  • Example
  • Example
  • Example