Lustrum gala

Op vrijdag 7 juni vond het gala plaats ter ere van het 50-jarige bestaan van Asterix. Voor het station verzamelde een hele grote groep studenten die zich allemaal aan de dresscode van summer chique hadden gehouden. De mannen droegen een donkerblauw pak en de vrouwen een nette zomerjurk. Je kon goed merken dat iedereen zijn of haar uiterste best had gedaan om er tip-top uit te zien. Na een poosje te hebben gewacht kwam de bus die ons naar de geheime locatie zou brengen. Bij instappen kreeg iedereen nog een glas champagne om het feestje meteen te starten. Na een kort ritje kwamen we aan bij Beachclub Sunrise op AquaBest. Nu werd het thema van het feest ook meteen duidelijk. Onder genot van een zonsondergang hadden we prachtig uitzicht over het strand en water en voelde het even alsof het echt zomer was. Met een open bar vloeide het gouden toverdrank rijkelijk en werd er door iedereen goed gefeest. Na een paar uur nam Jordi het woord om een speciaal iemand te bedanken, dit bleek Rik te zijn die na bijna 11 jaar actief lid te zijn geweest nu werd uitgeroepen tot erelid van Asterix. Ook de salsa cursus die we een paar maanden geleden hebben gehad kwam deze avond goed van pas en uiteraard werd het clublied (iets minder goed dan normaal) vrolijk meegezongen. Na heel wat glaasjes achterover gegooid te hebben leek het een aantal meiden zelfs een goed idee om te gaan limbo-dansen. Ook de nodige foto’s om te delen op Instagram en met de oma’s zijn gemaakt dankzij de fotograaf die de hele avond rondliep. Het was dus een zeer leuke avond met een goede sfeer.