Utrecht track meeting

Afgelopen vrijdag vond er weer een drukbezochte trackmeeting plaats in Utrecht. Dit keer had Willem (Utrechtse chauvinist) extra veel Galliërs overgehaald om aan deze avondwedstrijd deel te nemen.

Rik was vroeg aanwezig om wat speertjes te werpen. Waar hij de beste senior bleek te zijn door 49.31 te werpen (we mochten van Rik helaas niet naar de resultaten van 2 junioren kijken).

Lorens en SSC taxi chauffeur Niek startten samen in serie 4 (van de 11 series). In deze serie hadden lopers opgegeven naar verwachting tussen de 2:00 en 2:05 te lopen (uiteindelijk finishte de snelste van de serie in 2:04, blijkbaar typisch voor Utrecht). Lorens zette een seizoens beste tijd neer met 2:06 kort gevolgd door Niek in 2:07.

Tijs liep de 400m (in het paars, heuyyy!!!!) in 51.50. In de 6e en 8e serie waren nog wat Gallische sprinters gespot. Marvin en Wing besloten namelijk een uitstapje te maken naar een ietsje langere afstand waar ze respectievelijk 56.50 en 1:03.03 liepen. Wing had wat probleempjes met een stuiterende bril (misschien de volgende keer wat ductape om je bril en hoofd wikkelen ofzo? 😉).

Op de 1500 was onze secretaris te bewonderen die onder 4:20 wilde lopen. En dit lukte (met wat zenuwen voor de wedstrijd)! Met een 200m lange eindsprint finishde hij in 4:19. Oud secretaris Marco was ook present en liep voor een 3e keer op rij (binnen iets meer dan een maand) een indrukwekkende 4:02.

Op de 3000 had Tom zich tegen het advies (advies was te snelle tijd opgeven voor een chille serie) van Willem  ingeschreven op 9.05 ipv 9.00. Uiteindelijk kwam hij toch nog in de 30 man volle snelle serie met allemaal gekke mensen die tussen 8:10 en 9:10 verwachtte te lopen. Na een hectische start kwam hij in zijn ritme en wist (als opgegeven mwaha) in 9.05 te finishen.

Op naar de volgende trackmeeting in Wageningen!

Image