New Years Dinner 2020

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe jaar ingeluid met het nieuwjaars diner in onze eigen kantine. Met de aanwezigheid van 30 frisse Galliers en 6 bestuursleden die nog aan het uitbrakken waren van hun constitutie borrel van een dag eerder zat de kantine helemaal vol. Het diner stond in het teken van de Franse keuken en werd afgetrapt met een aperitiefje gevolgd door een soepje en een tussengerecht. Voordat het hoofdgerecht werd opgediend werden er nog de nodige prijzen verdeeld. Oscar verdiende de prijs van grootste eter en Stefan kroonde zich tot beste atter van Asterix, wat hij nog even demonstreerde door een biertje in één teug op te drinken.

Het hoofdgerecht bestond uit verschillende soorten quiche, ratatouille, salade en natuurlijk konden de Franse frieten ook niet ontbreken. Het toetje werd vervolgens opgediend wat gevolgd werd door kaasplankjes om het diner af te sluiten. Terwijl iedereen van de laatste gang aan het genieten was sprak Casper zijn mede-Galliers met enkele motiverende woorden toe. Er werd nog tot laat in de avond nagetafeld en genoten van de laatste restjes eten. Een goeie start van het nieuwe jaar!

  • Example
  • Example
  • Example
  • Example
  • Example